< Handelsbetingelser og købsvilkår – gadgethungry.dk

Handelsbetingelser og købsvilkår

Bestilling

Alle priser på websitet er eksl. moms og andre afgifter. Priserne er i danske kroner.
Når du handler med gadgethungry.dk indgås aftaler på dansk.

Fortrydelsesret

Vi tilbyder 14 dages fortrydelsesret på alle produkter. Fortrydelsesretten er gyldig fra det tidspunkt, kunden modtager sin vare. Du kan som forbruger fortryde købet, efter du har testet varen. Du hæfter dog som forbruger for forringelser som følge af anvendelse, der må anses for unødvendig for at vurdere varens egenskaber. Tænk på at ikke teste varen anderledes, end du ville teste den i en butik. Er varens værdi blevet forringet af brugen ved eksempelvis pletter, lugt af røg eller sved, ridser eller manglende emballage, har vi ret til at vurdere hvor stor en salgsværdi varen har mistet og fratrække dette beløb i returpengene. Værdiforringelsen vurderes individuelt og fra gang til gang og kan i visse tilfælde blive 100% hvis varen ikke kan sælges igen. Tænk på at emballagen ofte er en væsenlig del af varen, og sørg for at sende denne med tilbage – sæt derfor ikke returlabelen fast på emballagen, da dette kan forringe produktets værdi!

Returretten kan frafalde 100% af hygiejniske årsager, når følgende varer bliver brugt eller prøvet: parykker, kontaktlinser, trusser, strømpebukser, oppustelige produkter, sminke, fødevarer, erotiske produkter, plantevarer, øjenvipper, strømper og andre engangsartikler plomberet af hygiejniske grunde. Åben derfor ikke emballagen hvis du ønsker at returnere disse typer af varer.

Batterier kan ikke returneres efter de er taget i brug eller testet, da dette anses som en engansvare på linie med eksempelvis mad.


En retur kan tage op til 14 dage at behandle, og de 14 dages behandlingstid gælder først fra du giver besked til os, ellers gælder det først fra vi har modtaget pakken. Bemærk at du som kunde selv er ansvarlig for at vi modtager returen. Du skal ved efterspørsler om returer kunne bevise, at du har sendt pakken retur, så husk at gemme pakkekvitteringen.


Som kunde hos os, skal du selv betale for returfragten, når du returnerer en fungerende vare. Vi anbefaler også at du sender produktet tilbage i original emballage, da mangel på original emballage kan trække ned i vurderingen af varens salgsværdi. Du har tre muligheder, når du vil sende en pakke retur til os:

 

Mulighed 1) 

Kontakt os for at købe en print-selv returlabel af os for 40 kr - dette afdrages herefter fra dit returbeløb. 

Mulighed 2) 

Gå til en GLS- eller PostNord-pakkeshop og køb selv et almindeligt fragtlabel hos dem og aflever derefter pakken hos dem med det samme. 

 

Husk at vedlægge returblanketten (findes i pakken) hvorpå du skriver dit ordrenummer og hvordan du ønsker dit tilgodehavende udbetalt. F.eks. med en anden vare, gavekort eller pengene tilbage. Hvis du har betalt med betalingskort, så fører vi pengene direkte tilbage på dit kort igen. Bemærk at pengene ikke kan udbetales til en anden konto. Husk på kvitteringen at angive, om vi skal overføre pengene til dig, eller om du ønsker en tilgodebevis.

 

Ved returnering af hele købet, vil eventuelle fragtomkostninger fra originalkøbet blive refunderet. Hvis det kun er dele af købet som returneres, vil eventuelle fragtomkostninger ikke blive refunderet.


 

Send gerne din returpakke til:

Returadresse:
Gadgethungry.dk
Skådevej 4B
8270 Højbjerg

 

Fragtomkostninger & levering

Leveringtiden afhænger af hvilket produkt du har købt. Leveringstiden fremgår produktbeskrivelsen. 

 

Betaling

 

 • Bank/kreditkort

  Vi accepterer Dankort, eDankort, Visa, Visa electron, Maestro, MasterCard, American Express og JCB. Alle transaktioner sendes krypteret via SSL (Secure Sockets Layer) og er helt sikre. For maksimal sikkerhed anvender vi også 3DSecure. Kortkøb sker uden gebyrer. Pengene trækkes fra dit kort så snart købet gennemføres. Du kan desuden vælge at betale gennem MobilePay.

Sådan handler du hos GadgetHungry

Når du handler hos Gadgethungry, skal du igennem følgende trin:

 1. Vælg den eller de varer du ønsker at købe og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen.
 2. Vælg betalingsmåde og fragt
 3. Indtast dine personlige oplysninger
 4. Godkend vores handelsbetingelser
 5. Tjek at alle oplysninger er korrekte og godkend købet

 

Ordrebekræftelse

Du vil automatisk modtage en ordrebekræftelse når ordren er gået igennem. Hvis du ikke har fået denne, så tjek altid først dit spamfilter. Det er altid muligt at få sendt et nyt eksemplar af din ordrebekræftelse på et senere tidspunkt ved et sende en mail til: kundeservice@gadgethungry.dk

24 måneders reklamationsret

Det er vigtigt for os, at de varer du modtager, er fejlfri ved leveringen. Du har 2 års reklamationsret på samtlige produkter på fabrikations- og materialefejl (mangler). På batterier ydes der dog kun 6 måneders reklamationsret, da batterier betragtes som en sliddel, hvis levetid afhænger af måden hvorpå batteriet bruges og opbevares på. Hvis du skulle modtage en defekt vare, så bedes du kontakte os hurtigst muligt og give en detaljeret beskrivelse af fejlen. Efterfølgende vil det være muligt at få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette forudsætter selvfølgelig at reklamationen er berettiget og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert brug, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.

Ved reklamationer, kontakt altid først vores kundeservice afdeling på kundeservice@gadgethungry.dk eller ved at ringe på 42 44 05 40. Hvis din reklamation er berettiget, så sender vi en returetiket som dækker fragtomkostninger. Bemærk at det er vigtigt at pakken sendes retur med denne etiket! Bemærk også at det kan tage op til 14 dage efter du har givet besked om returen, før du har et nyt produkt eller har pengene retur.


Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Lovgivningen siger at man skal reklamere indenfor det de kalder "rimelig tid". Vi anbefaler altid at du reklamere så hurtigt som muligt, så vi kan få løst fejlen hurtigst muligt.

2 års garanti

Som en ekstra service giver vi 2 års fuld garanti på alle vores produkter. Du er derfor langt bedre stillet end med købeloven, når du handler hos Gadgethungry.dk. På batterier ydes der dog kun 6 måneders fuld garanti, da batterier betragtes som en slid-del, hvis levetid afhænger af måden hvorpå batteriet bruges og opbevares på.

Sikkerhed & Fortrolighed

Vi anvender SSL (Secure Socket Layer), hvilket betyder, at alle bestillinger er krypterede, dvs. helt sikre. 

Gadgethungry.dk garanterer, at vi aldrig overdrager dine personoplysninger eller din mailadresse til tredjepart, såfremt der ikke er særlige omstændigheder, der taler for det, f.eks. at politi, anklagemyndighed eller lignende kræver oplysninger.

Persondata

For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger

 • Navn
 • Adresse
 • E-mail adresse
 • Telefonnummer

 

 

Som registreret hos Gadgethungry.dk, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du ifølge persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Gadgethungry.dk via e-mail kundeservice@gadgethungry.dk eller ved at ringe til 42 44 05 40.

Sale

Unavailable

Sold Out